När en tjänsteleverantör accepterar din bokning får du en bekräftelse (via e-post eller push-notis), så att du vet vem som kommer och när.


Du ser deras namn och profil under Kommande bokningar på ditt Blys-konto.


Screenshot_3.png

(via e-post)

Screenshot_4.png

(via app-notis)


Se till att du har aktiverat mottagande av bokningsbekräftelser i dina kommunikationsinställningar under Inställningar.


Du kan besöka Hur uppdaterar jag mina kommunikationsinställningar i klientappen? för att lära dig mer om hur du ställer in detta.


Efter att du har gjort en bokning — så vet du vem som kommer


Via appen


När leverantören har accepterat uppdraget ändras statusen till 'Bekräftad'.


Du kommer att kunna spåra din bokning via appen när leverantören är 'På väg'.


Du får en push-notis där det står 'Terapeuten är på väg!' och bokningens status ändras för att återspegla detta, som visas i skärmdumpen nedan:


Image from iOS (1).jpgImage from iOS (2).jpg




Via webben


När leverantören accepterar uppdraget får du ett e-postmeddelande och statusen ändras till 'Bekräftad'


Screenshot_1.png



Och när leverantören är 'På väg', ändras bokningens status för att återspegla:


Screenshot_2.png



Se även:


Hur spårar jag statusen för min bokning?


Hur ändrar / uppdaterar jag min bokning?




Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss. Vårt team är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa till.