I Inkorgen hittar du alla dina bokningskonversationer på ett och samma ställe i Blys klientapp och på webbplatsen.


I den här artikeln



Vad du ser i Inkorgen


  • Varje bokning visas som en separat konversation.
  • Dina senast aktiva konversationer visas först.
  • Du kan använda tillgängliga flikar och filter för att hitta boknings-, support- eller olästa konversationer.
  • Slutförda och avbokade bokningskonversationer finns i arkivet där det är tillgängligt.


Så här öppnar du din Inkorg

Klientapp: öppna sidomenyn, välj Meddelanden, och välj sedan en konversation.

Webbplats: logga in på ditt konto, välj Inkorg i navigeringsmenyn, och välj sedan en konversation.


När du öppnar en konversation kommer du till den befintliga bokningschatten. Om du har flera bokningar med samma leverantör har varje bokning sin egen konversation.


Bokningspåminnelser i chatten


För en bekräftad kommande bokning visar Blys-appen påminnelsekort i bokningskonversationen:

  • 48 timmar innan: En påminnelse om kommande bokning som visar tjänst, datum, tid och leverantör.
  • 2 timmar innan: En påminnelse samma dag som visar bokningstid och leverantör.


Tryck på Visa bokningsinformation eller Visa detaljer på påminnelsen för att öppna bokningen.

Om en bokning avbokas visas inga fler påminnelser. Om den bokas om uppdateras påminnelsetiden baserat på den nya bokningstiden. För bokningar samma dag visas endast påminnelsen för samma dag.

Dessa påminnelsekort visas inuti bokningschatten och skickar inte något ytterligare push-meddelande.


Chatt efter att din bokning är slutförd


När din leverantör har markerat bokningen som slutförd kan du fortfarande skicka och ta emot meddelanden i den bokningschatten i upp till 1 timme. Detta ger dig ett kort tidsfönster för att avsluta eventuella sista detaljer, som att ställa en uppföljningsfråga eller säga tack.

Efter att 1-timmarsfönstret har löpt ut stängs chatten automatiskt och flyttas till arkivet, där du fortfarande kan se konversationshistoriken.