Missa aldrig en bokning! Du kan nu lägga till din Blys-bokning direkt i din personliga kalender, från Blys-appen, från bokningssidan på Blys webbplats eller från din bokningsbekräftelse via e-post.
I den här artikeln
- Hur lägger jag till min bokning i min kalender från Blys-appen?
- Hur lägger jag till min bokning i min kalender från Blys webbplats?
- Hur lägger jag till min bokning i min kalender från min bokningsbekräftelse?
- Vad händer om min bokning avbokas eller ombokas?
Hur lägger jag till min bokning i min kalender från Blys-appen?
- Öppna Blys-appen och gå till dina bokningsdetaljer.
- När din bokning är bekräftad, tryck på "Lägg till i kalender".
- Om det är första gången du försöker lägga till bokningsinformation i din kalender måste du tillåta kalenderåtkomst på din enhet. Bokningen läggs sedan till direkt i din telefons kalender med en påminnelse 1 timme innan. För din integritet visar händelsen endast stadsdel och delstat, inte din fullständiga adress.
- Om du inte har tillåtit kalenderåtkomst för Blys-appen öppnar appen din telefons delningsalternativ så att du kan spara en kalenderfil manuellt i valfri kalenderapp.
Hur lägger jag till min bokning i min kalender från Blys webbplats?
- Logga in på ditt Blys-konto och gå till sidan för dina bokningsdetaljer.
- När din bokning är bekräftad ser du knappen "Lägg till i kalender".
- Klicka på knappen för att ladda ner en kalenderfil och öppna den sedan för att lägga till bokningen i din föredragna kalenderapp (som Google Calendar, Apple Calendar eller Outlook).
Hur lägger jag till min bokning i min kalender från min bokningsbekräftelse?
Din bokningsbekräftelse via e-post innehåller bokningsdetaljerna i ett format som Gmail, Apple Mail och Outlook känner igen automatiskt. De flesta e-postappar visar en uppmaning om att "Lägg till i kalender" direkt i e-postmeddelandet, så att du kan lägga till bokningen med ett enda tryck, utan att behöva besöka webbplatsen.
Vad händer om min bokning avbokas eller ombokas?
Om du lade till din bokning direkt från Blys-appen (när du har tillåtit åtkomst till din kalender), tas händelsen bort eller uppdateras i din kalender automatiskt när din bokning avbokas eller ombokas.
Om du lade till den från en kalenderfil eller via e-post kan du behöva uppdatera den själv. Om din bokning avbokas får du ett avbokningsmejl som automatiskt tar bort händelsen från din kalender (där din kalenderapp stöder detta). Om din bokning ombokas får du ett uppdaterat e-postmeddelande med det nya datumet och tiden, så att din kalenderhändelse förblir korrekt.
Du kanske också vill läsa: Hur spårar jag statusen för min bokning?