Når en tjenesteyter godtar bestillingen din, vil du motta en bekreftelse (via e-post eller push-varsel), slik at du vet hvem som kommer og når.
Du vil se navnet og profilen deres under Kommende bestillinger på din Blys-konto.
(via e-post) |
(via app-varsel) |
Vennligst sørg for at du har slått på mottak av bestillingsbekreftelser under kommunikasjonsinnstillinger i Innstillinger.
Du kan besøke Hvordan oppdaterer jeg kommunikasjonsinnstillingene mine fra klient-appen? for å lære mer om hvordan du setter opp dette.
Etter at du har gjort en bestilling — slik vet du hvem som kommer
Via app
Etter at tjenesteyteren har godtatt oppdraget, vil statusen endres til 'Bekreftet'.
Du vil kunne spore bestillingen din via appen når tjenesteyteren er 'På vei'.
Du vil motta et push-varsel som sier 'Behandleren er på vei!' og statusen på bestillingen vil endres for å gjenspeile dette, som vist i skjermbildet nedenfor:
![]() | ![]() |
Via web
Når tjenesteyteren godtar oppdraget, vil du motta en e-post, og statusen vil endres til 'Bekreftet'

Og når tjenesteyterne er 'På vei', vil statusen på bestillingen endres for å gjenspeile:

Se også:
Hvordan sporer jeg fremdriften i bestillingen min?
Hvordan endrer / oppdaterer jeg bestillingen min?
Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss. Teamet vårt er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe.



