I Innboksen finner du alle dine bookingsamtaler på ett sted i Blys-appen og på nettsiden.


I denne artikkelen



Hva du vil se i innboksen


  • Hver booking vises som en separat samtale.
  • Dine nylig aktive samtaler vises først.
  • Du kan bruke de tilgjengelige fanene og filtrene for å finne booking-, support- eller uleste samtaler.
  • Fullførte og kansellerte bookingsamtaler finnes i arkivet der dette er tilgjengelig.


Slik åpner du innboksen din

Klient-app: åpne sidemenyen, velg Meldinger, og velg deretter en samtale.

Nettside: logg inn på kontoen din, velg Innboks fra navigasjonsmenyen, og velg deretter en samtale.


Når du åpner en samtale, kommer du til den eksisterende bookingchatten. Hvis du har flere bookinger med samme leverandør, har hver booking sin egen samtale.


Bookingpåminnelser i chatten


For en bekreftet kommende booking viser Blys-appen påminnelseskort i bookingsamtalen:

  • 48 timer før: En påminnelse om kommende booking som viser tjeneste, dato, tid og leverandør.
  • 2 timer før: En påminnelse samme dag som viser bookingtidspunkt og leverandør.


Trykk på Se bookingdetaljer eller Se detaljer på påminnelsen for å åpne bookingen.

Hvis en booking kanselleres, vises ingen flere påminnelser. Hvis den ombookes, oppdateres tidspunktet for påminnelsen basert på det nye bookingtidspunktet. For bookinger samme dag vises kun påminnelsen for selve dagen.

Disse påminnelseskortene vises inne i bookingchatten og sender ikke et ekstra push-varsel.


Chat etter at bookingen er fullført


Når leverandøren din markerer bookingen som fullført, kan du fortsatt sende og motta meldinger i den bookingchatten i opptil 1 time. Dette gir deg et kort tidsvindu for å avklare siste detaljer, som å stille et oppfølgingsspørsmål eller si takk.

Etter at vinduet på 1 time er over, lukkes chatten automatisk og flyttes til arkivet, hvor du fortsatt kan se samtalehistorikken.