Absolut!


Gå helt enkelt till sektionen ”Tidigare bokningar” på ditt konto på vår webbplats eller i appen, och klicka på fotot av den tjänsteleverantör som du vill rekommendera till din vän. Du kan kopiera länken eller skicka den direkt till din vän via SMS eller valfri meddelandeapp.



När din vän har fått ditt meddelande kan han/hon klicka på länken och skickas vidare till att boka den tjänsteleverantör som du rekommenderade.



Via webbplatsen


  • Navigera till Tidigare bokningar och klicka på Slutförda bokningar

Screenshot_1.png


Via appen


Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png