Om du behöver avboka din bokning kan du enkelt göra det via Blys mobilapp eller webbplattform. Observera att avbokning av en bekräftad bokning kan vara föremål för avbokningsavgifter baserat på tidpunkt enligt vår Avbokningspolicy för klienter.


I den här artikeln



Snabböversikt över avbokningsavgifter


När

Avgift

Väntande (ännu ej bekräftad)

Gratis

När som helst efter bekräftelse

10 % plattformsavgift (ej återbetalningsbar)

4–24 timmar före start (10+ min efter bekräftelse)

50 % av tjänsteavgiften + 10 % plattformsavgift

Mindre än 4 timmar före start

100 % av tjänsteavgiften

Utövaren är på väg, har anlänt eller påbörjat

100 % av tjänsteavgiften

Du är 20+ minuter sen eller inte hemma

100 % av tjänsteavgiften


Obs: Återbetalningar tar 3–5 arbetsdagar.


Hur avbokar jag min bokning?


När du har loggat in på ditt Blys-konto kan du avboka en bokning på två sätt: från sektionen för kommande bokningar eller från bokningsdetaljerna.


Via appen

  1. Gå till skärmen Kommande bokningar under Bokningar.
  2. Tryck på knappen Avboka bokning på den bokning du vill avbryta.
  3. Välj en anledning till avbokningen i rullgardinsmenyn.
  4. Tryck på Avboka bokning för att bekräfta avbokningen.



Via webben


  1. Gå till skärmen Kommande bokningar under Bokningar.
  2. Klicka på knappen Avboka bokning bredvid den bokning du vill avbryta.
  3. Välj en anledning till avbokningen i rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på Avboka bokning för att bekräfta.



Var hittar jag avbokade bokningar?


Efter avbokning hittar du dina tidigare bokningar under sektionen Tidigare bokningar i både mobilappen och webbplattformen.