INNHOLDSFORTEGNELSE

Vennligst merk at systemet vårt sender automatiserte varsler (e-post, push-varsel i appen eller SMS) til kunder når:

  • de først sender sin bestillingsforespørsel på nett,
  • bestillingen deres blir akseptert av en tjenesteleverandør,
  • tjenesteleverandøren trykker på "På vei"-knappen i appen,
  • og når oppdraget er "Fullført" av tjenesteleverandøren i Blys Pro-appen.


Vennligst se Hvordan administrerer jeg mine kommunikasjonsinnstillinger for mer informasjon om hvordan du kan administrere varslene dine. 


Du trenger heller ikke å sende en bekreftelse til kunden etter at du har akseptert oppdraget. Som beskrevet ovenfor, håndteres dette av plattformen vår.


Tanken her er å sikre at vi ikke skaper unødvendige tekstmeldinger/anrop frem og tilbake mellom kunden og leverandøren. Et av Blys' hovedløfter til kundene er at vi tilbyr en sømløs bestillingsopplevelse som fjerner behovet for å ringe tjenesteleverandører. Vår visjon for Blys er – å gjøre det å få en profesjonell tjeneste til en 1-times prosess. Minimering av kommunikasjon mellom kunder og leverandører er en viktig del av det løftet.



Send melding til kunden


Via app:


Vennligst se denne videoopplæringen for mer informasjon om Hvordan kontakter jeg kunden via appen? 


  • Du kan kontakte kunden fra "Melding"-alternativet som er tilgjengelig i appen din når det er 48 timer før bestillingens starttid for alle tjenester.
    • Vennligst merk at "Ring kunde"-funksjonen blir tilgjengelig først etter at du har klikket på "På vei" før du drar ut for å levere tjenesten.



  • Du kan se listen over ofte brukte meldinger for å raskt sende til kunden ved å klikke på "+", eller du kan skrive dem manuelt i feltet og sende dem.




  • Du kan også sende bilder til kunden via chat

(Bildet som vises er kun for illustrasjonsformål)


Via web:


Vennligst se denne videoopplæringen for mer informasjon om Hvordan kontakter jeg kunden via web?


  • Når du har logget inn, kan du navigere til ditt Pro-dashbord -> Bestillinger -> Kommende -> Klikk på bestillingen.



  • Når du er på bestillingssiden, klikker du på "Send melding til kunde"-knappen


  • Når du klikker på "Send melding til kunde"-knappen, blir du omdirigert til meldingssiden som vist i skjermbildet nedenfor. Du vil kunne sende meldinger til kunden fra denne siden.



Ring kunden

Via app:

  • Du bør trykke på "På vei" når du er på vei til kundens adresse.
    • Vennligst merk at du bare kan velge "På vei" 3 timer før bekreftet starttid for bestillingen.
  • Etter at du har trykket på "På vei", vil du få muligheten til å ringe kunden.


Denne funksjonen er kun tilgjengelig via Blys-appen.



Direktebestillinger


Vennligst merk at denne funksjonen er tilgjengelig for direktebestillinger fra kunder til en tjenesteleverandør.


Via app:


Før du aksepterer en forespørsel om direktebestilling:

  • Du kan chatte direkte med kundene dine ved å bruke "Melding"-funksjonen
    • Gå til "Forespørsler om direktebestilling", klikk på bestillingen og deretter på "Melding".


  • Du kan også sende en oppdateringsforespørsel ved å endre dato og tid til noe som passer for deg
    • Gå til "Forespørsler om direktebestilling" og klikk på "Oppdater bestilling"
    • Endre dato og tid og send en oppdateringsforespørsel til kunden






Via web:


Før du aksepterer en forespørsel om direktebestilling:

  • Du kan chatte direkte med kundene dine ved å bruke "Melding"-funksjonen
    • Gå til "Forespørsler om direktebestilling"



  • Klikk på bestillingen og "Send melding til kunde" for å sende en melding til kunden.


  • Du kan også sende en oppdateringsforespørsel ved å endre dato og tid til noe som passer for deg
    • Gå til "Forespørsler om direktebestilling" og klikk på "Gi et tilbud"
    • Endre dato og tid og send en oppdateringsforespørsel til kunden



Merk


Tjenesteleverandører kan be om oppdateringer av bekreftede bestillinger (f.eks. endringer av dato eller tid) via Blys-appen, nettstedet eller chat-funksjonen. Vær imidlertid oppmerksom på følgende:

  • Klienter er ikke forpliktet til å svare på forespørsler om bestillingsoppdateringer eller chat-meldinger.
  • Klienter er ikke pålagt å godta forespørsler om bestillingsoppdateringer.
  • Hvis en forespørsel om bestillingsoppdatering blir avvist og du ikke kan gjennomføre den opprinnelige bekreftede bestillingen, vennligst merk at retningslinjene for kansellering (Abandonment policy) vil gjelde.