Bare informer dem om at alle bestillinger må gå gjennom Blys. Klienter kan enkelt bestille deg på nytt via nettstedet vårt og mobilappen med et enkelt trykk ved å velge alternativet «Bestill på nytt» ved siden av navnet ditt.
Slik fungerer det for klienter:
Via nettstedet:
- Bestillinger > Tidligere bestillinger
- De må velge sin forrige bestilling med deg

- Velg «Bestill på nytt»

Via app:
|
|
Når de bestiller deg på nytt, vil bestillingen komme direkte og eksklusivt til deg via din Blys Pro-app. Du godtar den deretter som en vanlig bestilling.
Det er dårlig for karma og dårlig for virksomheten
I henhold til programvarelisensavtalen som gir deg rett til å bruke plattformen vår, må alle bestillinger gå gjennom Blys. Unnlatelse av å gjøre dette vil føre til umiddelbar oppsigelse av kontoen din.
Hos Blys brenner vi for å skape en nettjeneste som hjelper utøvere i Australia med å tjene mer på sin praksis. Vi jobber hardt for å tilby et pålitelig, trygt og vellykket miljø for alle utøvere og fagfolk. Gebyret vi krever fra bestillinger gjør det mulig for oss å fortsette å tilby og forbedre dette miljøet.
Vi stoler på at du deler de samme verdiene som oss og vil følge våre vilkår og retningslinjer slik at alle får en hyggelig opplevelse.
Du kan finne mer om dette i programvarelisensavtalen.

