Hvis du trenger å avbestille din booking, kan du enkelt gjøre dette via Blys-mobilappen eller nettplattformen. Vær oppmerksom på at avbestilling av en bekreftet booking kan være gjenstand for avbestillingsgebyrer basert på tidspunkt, som beskrevet i våre Avbestillingsregler for klienter.


I denne artikkelen



Oversikt over avbestillingsgebyrer


Når

Gebyr

Venter (ikke bekreftet ennå)

Gratis

Når som helst etter bekreftelse

Blys servicegebyr (ikke-refunderbart)

4–24 timer før start (10+ min etter bekreftelse)

50 % av tjenestegebyret + Blys servicegebyr

Mindre enn 4 timer før start

100 % av tjenestegebyret

Behandler er på vei, ankommet eller startet

100 % av tjenestegebyret

Du er 20+ minutter for sen eller ikke hjemme

100 % av tjenestegebyret

🇦🇺 For australske bookinger gjort fra 1. november 2026 (Sydney-tid), er Blys servicegebyr 10 % pluss 10 % GST på dette gebyret. Beløpet som vises i din booking-oppsummering inkluderer denne GST-en. Se Priser og gebyrer for detaljer.


Merk: Refusjoner tar 3–5 virkedager.


Hvordan avbestiller jeg min booking?


Etter at du har logget inn på din Blys-konto, kan du avbestille en booking på to måter: fra seksjonen for kommende bookinger eller fra bookingdetaljene.


Via app

  1. Gå til skjermen Kommende bookinger under Bookinger.
  2. Trykk på Avbestill booking-knappen på bookingen du ønsker å avbestille.
  3. Velg en årsak til avbestillingen fra rullegardinmenyen.
  4. Trykk på Avbestill booking for å bekrefte avbestillingen.



Via nett


  1. Gå til skjermen Kommende bookinger, under Bookinger.
  2. Klikk på Avbestill booking-knappen ved siden av bookingen du ønsker å avbestille.
  3. Velg en årsak til avbestillingen fra rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Avbestill booking for å bekrefte.



Hvor finner jeg avbestilte bookinger?


Etter avbestilling finner du dine tidligere bookinger under seksjonen Tidligere bookinger i både mobilappen og på nettplattformen.