Om du inte vill ta emot bokningsförfrågningar från en specifik klient i framtiden kan du enkelt blockera dem via din Blys Pro-app.


I denna artikel



Blockera klienter i Blys Pro-appen


Du kan blockera enskilda klienter i Blys Pro-appen om du inte vill ta emot bokningsförfrågningar från dem – oavsett anledning.

När du väl har blockerat klienten kommer du inte att få några förfrågningar från den specifika klienten igen.


Via appen


  • Gå till Earnings (Intäkter).
  • Välj den motsvarande bokning som du har avbokat och för vilken du vill blockera klienten.
  • Tryck på Block Client (Blockera klient).
  • Ange anledningen till att du blockerar klienten och klicka på Submit (Skicka).



IMG_6656.png

IMG_6657.png

IMG_6650.png



När du har skickat rapporten kommer Operations Team att meddelas omedelbart. Klientens konto kan komma att stängas av beroende på din feedback, så vänligen ange så mycket information som möjligt när du skickar din feedback.


Om du råkar blockera en klient av misstag kan du fortfarande låsa upp dem från din app:


  • Tryck på Reviews (Recensioner).
  • Navigera till sektionen Blocked (Blockerade) och tryck på Unblock (Avblockera) för den klient du vill låsa upp.


IMG_6651.png

IMG_6714.png


Via webben


  • Gå till Earnings (Intäkter).
  • Välj den motsvarande bokning som du har avbokat och för vilken du vill blockera klienten.
  • Tryck på Block Client (Blockera klient).

IMG_6653.png


  • Ange anledningen till att du blockerar klienten och klicka på Submit (Skicka).

IMG_6654.png

  • För att avblockera en klient via webben, gå helt enkelt till din sektion Reviews (Recensioner), navigera till sektionen Blocked (Blockerade) och klicka på Unblock (Avblockera).

IMG_6655.png



Blockera en klient för bokningar som inte har slutförts

Du kan också blockera klienter som INTE tidigare har accepterats eller vars bokning du inte har slutfört av någon giltig anledning.


Väntande bokningar


Om du har fått en bokningsförfrågan från en klient som du inte vill acceptera bokningar från, gå helt enkelt till bokningen och tryck på ikonen Block (Blockera) för att följa samma process.


IMG_5288.jpeg


Avbokade bokningar


Om du vill blockera en klient vars bokning du hade avbokat, gå helt enkelt till Earnings (Intäkter), tryck på den aktuella bokningen och tryck på ikonen Block (Blockera) eller knappen ”Block client” (Blockera klient).

IMG_5290.jpeg

Kontakta Blys


Om du har några frågor om din bokning eller din app, eller helt enkelt behöver hjälp, är vårt team bara några tryck bort.


Du kan ringa, sms:a eller mejla oss direkt från din app när som helst på hello@getblys.com. Vi är här för att hjälpa till.