Informera dem helt enkelt om att alla bokningar måste gå via Blys. Klienter kan enkelt boka dig igen via vår webbplats och mobilapp med ett enkelt tryck genom att välja alternativet "Boka igen" bredvid ditt namn.
Så här fungerar det för klienter:
Via webbplatsen:
- Bokningar > Tidigare bokningar
- De behöver välja sin tidigare bokning med dig

- Välj "Boka igen"

Via appen:
|
|
När de bokar dig igen kommer bokningen direkt och exklusivt till dig via din Blys Pro-app. Du accepterar den sedan helt enkelt som en vanlig bokning.
Det är dåligt för karma och dåligt för affärerna
Enligt programvarulicensavtalet som ger dig rätt att använda vår plattform måste alla bokningar gå via Blys. Underlåtenhet att göra detta kommer att leda till omedelbar uppsägning av ditt konto.
På Blys brinner vi för att skapa en onlinetjänst som hjälper utövare i Australien att tjäna mer på sin verksamhet. Vi arbetar hårt för att tillhandahålla en pålitlig, säker och framgångsrik miljö för alla utövare och yrkesverksamma. Avgiften vi tar ut från bokningar gör det möjligt för oss att fortsätta erbjuda och förbättra den miljön.
Vi litar på att du delar samma värderingar som vi och kommer att följa våra villkor och riktlinjer så att alla får en trevlig upplevelse.
Du kan läsa mer om detta i programvarulicensavtalet.

