Hvis du ikke ønsker å motta bestillingsforespørsler fra en spesifikk klient i fremtiden, kan du enkelt blokkere dem via din Blys Pro-app.
I denne artikkelen
- Blokkere klienter i Blys Pro-appen
- Blokkere en klient for bestillinger som ikke er fullført
- Kontakt Blys
Blokkere klienter i Blys Pro-appen
Du kan blokkere individuelle klienter i Blys Pro-appen hvis du ikke ønsker å motta bestillingsforespørsler fra dem – uansett hva årsaken måtte være.
Når du blokkerer klienten, vil du ikke motta noen forespørsler fra den spesifikke klienten igjen.
Via app
- Gå til Inntjening.
- Velg den tilsvarende bestillingen som du har kansellert og som du ønsker å blokkere klienten for.
- Trykk på Blokker klient.
- Oppgi årsaken til at du blokkerer klienten og klikk på Send inn.
|
|
|
Når du sender inn rapporten, vil driftsteamet bli varslet umiddelbart. Klientkontoen kan bli suspendert avhengig av arten av din tilbakemelding, så vennligst oppgi så mye informasjon som mulig når du sender inn tilbakemeldingen din.
Hvis du ved et uhell blokkerte en klient, kan du fortsatt oppheve blokkeringen fra appen din:
- Trykk på Anmeldelser.
- Naviger til Blokkert-seksjonen og trykk på Opphev blokkering for den klienten du ønsker å oppheve blokkeringen for.
|
|
Via web
- Gå til Inntjening.
- Velg den tilsvarende bestillingen som du har kansellert og som du ønsker å blokkere klienten for.
- Trykk på Blokker klient.

- Oppgi årsaken til at du blokkerer klienten og klikk på Send inn.

- For å oppheve blokkeringen av en klient via web, går du ganske enkelt til Anmeldelser-seksjonen, navigerer til Blokkert-seksjonen, og klikker på Opphev blokkering.

Blokkere en klient for bestillinger som ikke er fullført
Du kan også blokkere klienter som IKKE tidligere har blitt akseptert eller hvis bestilling du ikke har fullført av en gyldig grunn.
Ventende bestillinger
Hvis du har mottatt en bestillingsforespørsel fra en klient du ikke ønsker å akseptere bestillinger fra, går du bare til bestillingen og trykker på Blokker-ikonet for å følge den samme prosessen.

Kansellerte bestillinger
Hvis du ønsker å blokkere en klient hvis bestilling du hadde kansellert, går du bare til Inntjening, trykker på den aktuelle bestillingen, og trykker på Blokker-ikonet eller "Blokker klient"-knappen.

Kontakt Blys
Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller appen din, eller bare trenger litt hjelp, er teamet vårt bare noen få trykk unna.
Du kan ringe, sende SMS eller e-post til oss direkte fra appen din når som helst på hello@getblys.com. Vi er her for å hjelpe.




