I denne artikkelen



Hvorfor trenger Blys Pro-appen tilgang til posisjon?


Blys Pro-appen bruker posisjonen din etter at du har trykket på På vei for en bekreftet booking. Dette gjør at kunden kan motta relevante oppdateringer om ankomst mens du reiser til bookingen.


Du trenger ikke å ha posisjonstilgang satt til Alltid for å motta jobbvarsler.


Slik gir du tilgang til posisjon


Når du trykker på På vei, vil appen be om posisjonstillatelse hvis dette ikke allerede er gitt. Følg instruksjonene på telefonen for å tillate posisjonstilgang mens du bruker appen.


Når du trykker på «På vei»


iPhone


  • Åpne din kommende booking.
  • Når du er klar, trykk på «På vei».
  • Hvis du ikke har tillatt posisjonstilgang, vil du bli bedt om å dele posisjonen din.
  • Når du blir omdirigert til telefonens innstillinger for posisjonsdeling, trykker du på «Når appen er i bruk», eller «Spør neste gang eller når jeg deler».


IMG_2638.jpg


Android


  • Åpne din kommende booking.
  • Når du er klar, trykk på «På vei».
  • Hvis du ikke har tillatt posisjonstilgang, vil du bli bedt om å dele posisjonen din.
  • Når du blir omdirigert til telefonens innstillinger for posisjonsdeling, trykker du på «Tillat bare mens appen er i bruk», eller «Spør hver gang».


Screenshot_1.png

Screenshot_2.png


Gi tilgang via telefonens innstillinger


Hvis du tidligere har nektet tilgang, åpner du telefonens Innstillinger, velger Blys Pro-appen, åpner deretter Posisjon eller Tillatelser og tillater posisjonstilgang mens appen er i bruk.


Hvis posisjonstilgang nektes, kan det hende du ikke kan starte På vei-statusen før tillatelse er aktivert.


iPhone


Slik gir du Blys Pro-appen tilgang til posisjon:

  1. Åpne hovedinnstillingene for Personvern og sikkerhet på enheten din.
    Settings
    .
  2. Trykk på Stedstjenester eller
  3. Trykk på Blys Pro-appen.
  4. Trykk på «Når appen er i bruk».




Android


For apper installert på enheten din:

  1. Åpne hovedappen for Innstillinger på enheten dinSettings.
  2. Trykk på Apper eller Appbehandling (dette kan se annerledes ut avhengig av enheten din).
  3. Trykk på Blys Pro-appen.
  4. Trykk på Tillatelser.
  5. Ved siden av tillatelsen «Posisjon», velger du «Tillat bare mens appen er i bruk».