Din Inkorg ger dig en samlad plats för att hitta bokningskonversationer i Blys-appen för tjänsteutövare och på webbplatsen.


I den här artikeln



Vad du kommer att se i Inkorgen


  • Varje bokning visas som en separat konversation.
  • Dina senast aktiva konversationer visas först.
  • Du kan använda tillgängliga flikar och filter för att hitta uppdrag, support eller olästa konversationer.
  • Slutförda och avbokade bokningskonversationer kan hittas i arkivet där det är tillgängligt.


Hur du öppnar din Inkorg


App för tjänsteutövare: tryck på Meddelanden i den nedre navigeringen och välj sedan en konversation.

Webbplats: logga in på ditt konto, välj Inkorg från navigeringsmenyn och välj sedan en konversation.


När du öppnar en konversation kommer du till den befintliga bokningschatten. Om du har flera bokningar med samma klient har varje bokning sin egen konversation.


Bokningspåminnelser i chatten


För en bekräftad kommande bokning visar Blys påminnelsekort i bokningskonversationen:

  • 48 timmar innan: En påminnelse om kommande bokning som visar tjänst, datum, tid, klient och område för bokningen.
  • 2 timmar innan: En påminnelse samma dag som visar bokningstid, klient och fullständig bokningsadress.


Tryck på Visa bokning eller Visa detaljer för att öppna bokningen. Du kan också trycka på Få vägbeskrivning för att öppna bokningsadressen i din kartapp.

Om en bokning avbokas visas inga fler påminnelser. Om den bokas om uppdateras påminnelsetiderna baserat på den nya bokningstiden. För bokningar samma dag visas endast påminnelsen för samma dag.

Dessa påminnelsekort visas inuti bokningschatten och skickar inte någon ytterligare push-notis.


Chatt efter att din bokning är slutförd


När en bokning har markerats som slutförd kan du och klienten fortfarande skicka och ta emot meddelanden i den bokningschatten i upp till 1 timme. Detta ger er ett kort tidsfönster för att avsluta eventuella sista detaljer, som att bekräfta ett tillägg eller tacka varandra för sessionen.

Efter att fönstret på 1 timme har löpt ut stängs chatten automatiskt och flyttas till arkivet, där du fortfarande kan se konversationshistoriken.