Du kan använda Snooze i Blys Pro-appen för att tillfälligt pausa aviseringar om nya uppdrag när du inte är tillgänglig.


Välj en förinställd varaktighet på 1 dag, 3 dagar, 1 vecka, 2 veckor eller 1 månad. Du kan också välja ett anpassat start- och slutdatum.


Medan Snooze är aktiverat:

  • Du kommer inte att få aviseringar om nya uppdrag.
  • Dina bekräftade bokningar påverkas inte.
  • Aviseringar återupptas automatiskt när din valda period löper ut.
  • Du kan när som helst stänga av Snooze i förtid.


Snooze pausar endast uppdragsaviseringar. Det pausar eller fryser inte din leverantörsnivå eller beräkningen av din ProScore.


Om du inte får uppdragsaviseringar och Snooze inte är aktiverat, se felsökning för fördröjda eller saknade bokningsaviseringar.