Din Innboks gir deg ett sted for å finne bookingsamtaler i Blys-appen for tjenesteytere og på nettsiden.
I denne artikkelen
Hva du vil se i Innboksen
- Hver booking vises som en separat samtale.
- Dine sist aktive samtaler vises først.
- Du kan bruke de tilgjengelige fanene og filtrene for å finne samtaler om oppdrag, kundestøtte eller uleste meldinger.
- Fullførte og kansellerte bookingsamtaler finnes i arkivet der det er tilgjengelig.
Hvordan åpne Innboksen din
App for tjenesteytere: trykk på Meldinger i bunnmenyen, og velg deretter en samtale.
Nettside: logg inn på kontoen din, velg Innboks fra navigasjonsmenyen, og velg deretter en samtale.
Når du åpner en samtale, kommer du til den eksisterende bookingchatten. Hvis du har flere bookinger med samme klient, har hver booking sin egen samtale.
Bookingpåminnelser i chatten
For en bekreftet kommende booking viser Blys påminnelseskort i bookingsamtalen:
- 48 timer før: En påminnelse om kommende booking som viser tjeneste, dato, tid, klient og bydel for bookingen.
- 2 timer før: En påminnelse samme dag som viser bookingtidspunkt, klient og fullstendig adresse for bookingen.
Trykk på Se booking eller Se detaljer for å åpne bookingen. Du kan også trykke på Få veibeskrivelse for å åpne bookingadressen i kartappen din.
Hvis en booking blir kansellert, vises ingen flere påminnelser. Hvis den blir omberammet, oppdateres tidspunktet for påminnelsen basert på det nye bookingtidspunktet. For bookinger samme dag vises kun påminnelsen for selve dagen.
Disse påminnelseskortene vises inne i bookingchatten og sender ikke et ekstra push-varsel.