Handlingsknapper er en viktig del av Blys-opplevelsen. Systemet vårt er avhengig av disse statusoppdateringene for at alt skal fungere knirkefritt for både klienter og tjenesteytere. Her er hvordan de fungerer:


  • "På vei"-knappen
    • Ved å trykke på «På vei» får klienten vite at du er på vei til deres lokasjon. Det varsler også oss om at du sjekker inn på klientens lokasjon, noe som er en viktig sikkerhetsfunksjon.


Screenshot_1.png


  • "Fullfør"-knappen
    • Ved å trykke på «Fullfør» får vi vite at du har sjekket ut fra klientens lokasjon. Det oppfordrer også klienter til å gi vurderinger og anmeldelser av tjenesten din.


Screenshot_2.png


Viktig: Du får kun betalt for bestillinger du har markert som «Fullført» i appen din. For å unngå forsinkelser i utbetalinger, vennligst sørg for at du trykker på «Fullfør» umiddelbart etter avtalen.


Kan jeg fortsatt fullføre bestillingen min selv om jeg ikke har trykket på "På vei"?


Ja, det kan du.


Med den nyeste oppdateringen vil «Fullfør»-knappen nå bli synlig ved beregnet sluttid for bestillingen din, selv om du ikke har trykket på «På vei»-knappen.


Beregnet sluttid beregnes som:

  • Bekreftet starttid + Total varighet på bestillingen


Dette sikrer at du fortsatt kan markere bestillingen som fullført raskt, selv om «På vei»-knappen ikke ble brukt.


Denne funksjonen bidrar til å sikre at du kan fullføre bestillinger i tide og unngå forsinkelser i mottak av betalingen din. Vi oppfordrer deg imidlertid til å bruke «På vei»-knappen når det er mulig for å gi den beste opplevelsen for klientene dine og støtte våre sikkerhetsprotokoller.


Vennligst fullfør den så snart du husker det, eller kontakt oss hvis du er usikker.