Du kan bruke Slumre i Blys Pro-appen for å midlertidig pause varsler om nye oppdrag når du ikke er tilgjengelig.
Velg en forhåndsinnstilt varighet på 1 dag, 3 dager, 1 uke, 2 uker eller 1 måned. Du kan også velge en egendefinert start- og sluttdato.
Mens Slumre er på:
- Du vil ikke motta varsler om nye oppdrag.
- Dine bekreftede bestillinger blir ikke påvirket.
- Varslinger gjenopptas automatisk når den valgte perioden utløper.
- Du kan når som helst slå av Slumre før tiden.
Slumre pauser kun oppdragsvarsler. Det pauser eller fryser ikke leverandørnivået ditt eller ProScore-beregningen din.
Hvis du ikke mottar oppdragsvarsler og Slumre ikke er aktiv, se feilsøking for forsinkede eller manglende bestillingsvarsler.