Nei, absolutt ikke.


Det fine med Blys er at du jobber etter din egen tidsplan – og bare takker ja til jobber du ønsker å gjøre. Du kan ganske enkelt "Avslå" jobbforespørsler som ikke passer for deg, uten noen form for straff.


Vær imidlertid oppmerksom på at det å "Avslå" en jobb og det å "Kansellere" en jobb er to forskjellige ting. Når du kansellerer en jobb du allerede har takket ja til, vil din "Fullføringsgrad" synke, og du kan bli belastet et kanselleringsgebyr dersom du kansellerer mindre enn 24 timer før bestillingens starttidspunkt.


Du kan lære mer om "Totalt antall jobber (all tid)", "Fullføringsgrad", "Gjenbestillingsgrad" og "Kontonivå" ved å klikke på dem som vist nedenfor:


IMG_3295.png

IMG_3296.png


Hvordan avslå en bestilling?


Via appen:


  • Sjekk jobben du er i ferd med å avslå
    • Som vist i notatene er det ingen straff for å avslå.
  • Velg årsaken til avslaget fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på "Bekreft"


Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png



Via web:


  • Pro Dashboard -> Bestillinger -> Nye -> Velg jobben

Screenshot_4.png


  • Klikk på "Avslå"

Screenshot_5.png


  • Velg riktig årsak fra rullegardinmenyen. Merk at når du har avslått jobben, vil den bli fjernet fra appen din.


Screenshot_6.png



  • Velg "Bekreft".


Screenshot_7.png



Alternativt kan du velge "Gi et tilbud" for å foreslå en annen dato og tid. Slik gjør du det: Hvordan tilbyr jeg en alternativ dato eller tid?