INNHOLDSFORTEGNELSE
Selv om vi synes det er trist at du drar og vi beklager at det ikke fungerte, kan du selvfølgelig slette kontoen din hos oss.
Vennligst følg trinnene nedenfor:
Via mobilapp
- Åpne mobilappen (Blys) og logg inn på kontoen din.
- Trykk på kontoen din eller profilbildet ditt.
- Velg blyantikonet (rediger) for å få tilgang til og oppdatere profilinformasjonen din.
|
|
|
- Gå til "Account Details" (Kontodetaljer) - nederst på siden finner du "Delete Account" (Slett konto)
- Vennligst oppgi årsaken til at du ønsker å slette kontoen din. Hvis det har noe med plattformen eller tjenesten vår å gjøre, vil vi gjerne vite det fordi vi alltid streber etter å forbedre oss. Når du har oppgitt årsaken, klikker du på "Continue" (Fortsett)
- For å bekrefte sletting av kontoen, vennligst skriv inn e-postadressen og passordet ditt på nytt. Vær oppmerksom på at du vil miste alle anmeldelser, kontakter, meldinger og profilinfo permanent. Klikk på "Confirm delete" (Bekreft sletting).

- Profilen og kontoen din vil bli slettet innen 48 timer, med mindre du har et utestående beløp eller en åpen klagesak.

Via nettapp
- Logg inn på kontoen din.

- Klikk på konto-/profilbildet ditt
- Gå til "Account Details" (Kontodetaljer) - nederst på siden finner du "Delete Account" (Slett konto)

- Vennligst oppgi årsaken til at du ønsker å slette kontoen din. Hvis det har noe med plattformen eller tjenesten vår å gjøre, vil vi gjerne vite det fordi vi alltid streber etter å forbedre oss. Når du har oppgitt årsaken, klikker du på "Continue" (Fortsett)

- For å bekrefte sletting av kontoen, vennligst skriv inn e-postadressen og passordet ditt på nytt. Vær oppmerksom på at du vil miste alle anmeldelser, kontakter, meldinger og profilinfo permanent. Klikk på "Confirm Delete" (Bekreft sletting).



