I denne artikkelen
Hvordan sletter jeg min leverandørkonto?
Via mobilapp
- Åpne Blys Pro-appen.
- Trykk på Profil, og velg deretter Rediger profil.
- Rull ned og trykk på Slett konto.
- Oppgi årsaken til at du ønsker å slette kontoen din. Hvis det har noe med plattformen eller tjenesten vår å gjøre, vil vi gjerne vite det fordi vi alltid streber etter å forbedre oss. Når du har oppgitt årsaken, trykker du på "Fortsett".
- For å bekrefte sletting av kontoen, skriv inn e-postadressen og passordet ditt på nytt. Vær oppmerksom på at du vil miste alle anmeldelser, kontakter, meldinger og profilinfo permanent. Trykk på "Bekreft sletting".
- Profilen og kontoen din vil bli slettet innen 48 timer, med mindre du har et utestående beløp eller en åpen klagesak.
|
|
|
|
|
|
Via web
- Logg inn på Blys.

- Klikk på penn-ikonet ved siden av profilbildet ditt.

- Under Personlig, rull ned og klikk på Slett konto.

- Oppgi årsaken til at du ønsker å slette kontoen din. Hvis det har noe med plattformen eller tjenesten vår å gjøre, vil vi gjerne vite det fordi vi alltid streber etter å forbedre oss. Når du har oppgitt årsaken, klikker du på "Fortsett".

- For å bekrefte sletting av kontoen, skriv inn e-postadressen og passordet ditt på nytt. Vær oppmerksom på at du vil miste alle anmeldelser, kontakter, meldinger og profilinfo permanent. Klikk på "Bekreft sletting".

- Profilen og kontoen din vil bli slettet innen 48 timer, med mindre du har et utestående beløp eller en åpen klagesak.
Vær oppmerksom på at feltet for e-postadresse skiller mellom store og små bokstaver. For å sikre en smidig sletteprosess, vennligst skriv inn e-postadressen din nøyaktig slik den ble registrert, inkludert riktig bruk av store og små bokstaver.
Hvis du har spørsmål, send oss gjerne en e-post på Provider-succcess@getblys.com





